Thursday, June 25, 2009

minggu VOGUE

last weekend punya masa bg aku tak cukup 24 jam sehari... banyak yang tak sempat nak buat masa balik baling... haihh...


but at least, lepas gak rendu kat family mertua...




sempat gak main masak2 ngan adik2 ipar.... buat steamboat cucuk-cucuk....





jumpa kesayangan yang dua orang ni.....




tambah lagi dua orang kesayangan kat umah mak mentua...baby2 baru.... lupa nak cakap, mak mentua mengasuh anak-anak jiran.... dua orang yang di atas tadi kira senior....yang bawah ni pulak masih junior... boleh buli, sbb terlalu comel....



tapi cuti smpai Isnin sahaja... tak banyak masa, jadi aku sesah makan durian + rambutan + manggis + air kelapa muda dengan bersungguh2.....

pastu tergesa2 balik Putrajaya.. sebab selasa aku ada Majlis sambutan hari ibu - PUSPANITA.. oleh kerana diri sendiri selalu ada keyakinan yang tinggi lalu masuk pertandingan 'MAMA VOGUE'.. kategori bagi ibu-ibu mengandung... aku rasa comel betul kategori ni...semua peserta memang vogue dengan baju mengandung.. dah la semua makan banyak untuk dua orang...(T_T)

tp event2 begini mmg bagus sbb time ni la nak melawa sikit kannn..... klau tak setiap hari muka mcm gambar2 gemuk aku kat atas tadi tu... (^.^)



jadi bila semua orang datang pakai baju cantik2... takkan nak pakai selekeh dengan perut buncit..... tak senonoh kau yani....jadi pakai elok sikit..... (^_^)V

ohhhh...gambar sewaktu event tiada dalam simpanan.... ini cuma gambar posing di rumah sebelum ke majlis... ye lahh... photographer peribadi ku berjantina lelaki...PUSPANITA untuk org pompuan je..... hehehehe


2 comments:

cik nana~ said...

perut ko dah nampak
yea yea yea yea yea...

HappyIrfa said...

comelnya dgn baju peknen tu