Thursday, June 18, 2009

siapa yang manis??

esok nak balik baling!!!!!!

nak jmpa mak mentua + bapak mentua... dah lama tak jmpa...renduuuu....

nak jmpa ipar duai....

nak makan cendol + laksa + mee goreng + putu mayam + nasi lemak + burger masjid...

nak tengok kambing + lembu. walaupon sebenarnya aku takut dorang sondol...

nak duduk dalam keta 3-4 jam bersama suami.... borak + tido + borak + tido + singgah RnR + sambung tido.....

nak packing baju banyak2 mcm nak pindah sana terusss....

nak round pekan baling....ni aktiviti yang akan buat setiap hari disana....

nak g mkn buah kat kebun tok + kat tepi umah PIL... heaven seyhhhh mkn buah petik dr pokok..

nak buat macam-macam....

sebab aku dan suami dah lama tak balik baling..... sian ekk suami...

dah la aku janji nak cuti smpai selasa... pastu ada event PUSPANITA plakkkk...... dah cancel cuti selasa....

pastu aku esok kena g keje dulu...ada bengkel seni hiasan laman kat UPM.... abih keje baru balik baling.....

haihhhh.... aku rasa bersalah gila.. :(

keje aku tak la sibuk macam menteri2...cuma aku byk event nak handle...

keje seronok..best...

tp kadang-kadang sibuk....tak de masa kat umah....

so bila fikir2..... rasa diri bertuah...sbb suami selalu menyibuk nak teman kemana-mana.... jadi kami selalu dekat... dia memang betul-betul kawan baik lahhhh....

Suami, kamu memang manis macam gula....

4 comments:

cik nana~ said...

baik sungguh encik suami.
agak2 laaaa.. sume benda kamu nak makan. nanti kalau gemuk jangan meraung....

HappyIrfa said...

dear haryani..
salam perkenalan..baru perasan awak follow blog ni.sbb ni blog no 2.jd jarang apdet.nama macam familiar.kawan lama dulu tp dah x keje sama lagi.dia dapat keje gomen .adakah kamu org yg sama?sila perkenal diri..hehe

HappyIrfa said...

yanieeeeeeeeeee..
pls ignore komen yg pertama.sbb dah tahu siapa kamu..huhu

haryani said...

nana - aku maintain bai...cuma sekarang dagu dah bersambung dengan leher....menyampah....

kak wani - hehehehe.... kita keep in touch kat sini ehhh.... MAS dihatiku... ohhhh