Thursday, June 25, 2009

nama aku ada lagu

tiba-tiba aku jumpa lirik lagu tajuk 'Haryani'. lagu ni kumpulan PURPLE yang nyanyi.... korang kenal ke kumpulan tu??? confirm tak kenal.... tp mmg lagu ni pernah ada...betul...aku tak tipu....


haryani - purple

Ini ada kisah cinta dua hati
Kisah duka temanmu yang sejati
Pulangkan cintaku oh kasih
Kasihku senyummu abadi... ooo...

Haryani
Pulanglah oh kasih di sisi
Haryani
Pulanglah oh kasih oh dewi

Kini kurindu tawa dan tangismu
Tak sanggup aku begini
Senyum dan manja kini abadi
Di hati oh kasih

Jangan kau persiakan... ooo
Jangan begini
Jangan kau dustakan... ooo
Jangan akhiri

Kurindu senyummu... oh kasih
Kasihku senyummu abadi
Haryani


hehehe...terasa nama aku komersial....perasan kau yani.... :P

6 comments:

MRS ASK said...

erm?
tak enah dgr pun lagu nih!!
mesti tak glamer ...
:P

cik nana~ said...

tak penah dengar pun!
ko wat lirik sendiri ek?

HappyIrfa said...

xpenah dengar pun.hahaha,jgn marah.
akak suka blog yanie..apdet hari2 tau.gambar yg pakai baju peknen tu comel sgt.rasa macam kita masih satu opis lagi bila tgk muka yanie.

satu lagi,blog ni rahsia kita berdua je tau..

haryani said...

kekekeke...betul laa...ada.... tp mmg tak glamer ponnn... kekekekke

20april1984 said...

aku penah dgr.. sbb name aku pun haryani.. hmm.. tapi band ni jap je naik.. ko ade x lagu ni? aku da cube cri nak download, xdapat2 sampai la aku jupe blog ko ni kt search engine

haryani said...

20april1984 - hehehehe...haryani... ko percaya tak aku semangat beli kaset kumpulan purple nih...hahahah... tp ntah mana aku campak.... adehhhh....